Tour De France Live Volgen

Live tekst en tussenstanden

Live tekst updates Ronde van Frankrijk

We brengen je live tekst updates en resultaten van elke etappe. Mis geen enkel moment van deze spannende wedstrijd!

Dauphine live

  Kom later terug om alle etappes van de Tour de France 2023 live te volgen

Live broadcast

Tour de France 2023 kijken : alle mogelijkheden op een rij

Mis niets van deze prestigieuze wielerrace en volg dagelijks de spannende etappes via onze livestream, tv-uitzendingen of radioverslaggeving. Ontdek hier alle mogelijkheden om de Tour de France 2023 live te volgen! Voor Nederland en België zijn er verschillende opties.

BelgieNederland

 • Livestream Tour de France 2023

  Volg de Tour de France 2023 live via een livestream

  In België kunnen wielerliefhebbers de Tour de France 2023 livestreamen via verschillende platforms. De officiële sportwebsite Sporza.be en het populaire sportstreamingplatform Eurosport bieden beide live-uitzendingen van de race aan. Via deze websites kunnen fans de spannende etappes van de Tour de France rechtstreeks volgen, waar ze ook zijn in België.

  Livestream
 • Kijk de Tour de France 2023 live op tv

  Televisie-kanalen voor de Tour de France 2023

  In België kunnen wielerliefhebbers de Tour de France 2023 op televisie volgen. Populaire televisiezenders zoals Sporza en RTBF (Franstalig) zenden de etappes van de Tour live uit. Door af te stemmen op deze kanalen kunnen fans genieten van de spannende momenten van de Tour de France op het comfort van hun televisiescherm.

  Eurosport 1
  Alle informatie over de tour de france 2023
 • Luister naar live-verslaggeving van de Tour De France 2023 op de radio

  In België kunnen wielerfans de Tour de France 2023 ook volgen via de radio. Radiostations zoals Radio 1 en RTBF La Première bieden live-uitzendingen van de etappes aan. Door af te stemmen op deze radiozenders kunnen luisteraars de spannende momenten van de Tour de France beleven via het commentaar van ervaren sportverslaggevers. Zo kunnen ze de opwinding en actie van de race volgen, alsof ze zelf meerijden.

  Radio 1 luisteren
 • Je kan op deze pagina een volledig overzicht terugvinden van hoe je naar de Tour kijkt in Belgie.

 • Livestream Tour de France 2023

  Volg de Tour de France 2023 live via een livestream

  In Nederland kunnen wielerliefhebbers de Tour de France 2023 live streamen via verschillende platforms. Populaire opties zijn onder andere de officiële website van de NOS, waar vaak livestreams van de etappes beschikbaar zijn, en het sportstreamingplatform Eurosport Player. Door zich te abonneren op Eurosport Player kunnen fans de race live volgen via hun computer, smartphone of smart TV. Met deze livestreamingopties kunnen kijkers de spannende actie van de Tour de France overal en altijd volgen.

  Livestream
 • Kijk de Tour de France 2023 live op tv

  Televisie-kanalen voor de Tour de France 2023

  In Nederland kunnen wielerliefhebbers de Tour de France 2023 op televisie volgen. Populaire televisiezenders zoals NOS en Eurosport zenden de etappes van de race live uit. Door af te stemmen op deze kanalen kunnen fans genieten van de spannende momenten van de Tour de France op het comfort van hun televisiescherm. Daarnaast bieden sommige providers ook interactieve diensten aan waarmee kijkers extra informatie en analyses kunnen verkrijgen tijdens de uitzendingen.

  Eurosport 1
  Alle informatie over de tour de france 2023
 • Luister naar live-verslaggeving van de Tour De France 2023 op de radio

  In Nederland kunnen wielerliefhebbers de Tour de France 2023 volgen via verschillende radiozenders. Bekende zenders zoals NPO Radio 1 en NOS Sportzomer bieden live-uitzendingen van de etappes aan. Luisteraars kunnen genieten van het commentaar van deskundige sportverslaggevers en de opwinding van de Tour de France via de Nederlandse radio ervaren, zelfs als ze onderweg zijn.

  Radio 1 luisteren
 • Je kan op deze pagina een volledig overzicht terugvinden van hoe je naar de Giro kijkt in Nederland.

  Televisie over de ronde van Frankrijk

  TV Programma’s over de Tour de France

  Naast de mogelijkheden om de Tour de France live te bekijken zijn er dagelijks programma’s gewijd aan de Tour de France. De NOS heeft dagelijks het Tourjournaal en de Avondetappe. De avondetappe wordt dagelijks gepresenteerd vanaf wisselende locaties in Frankrijk. Sporza in België heeft ook het bekende programma 'Vive Le Vélo'.

  BelgieNederland

 • Luister naar live-verslaggeving van de Tour De France 2023 op de radio

  “Vive le Vélo” is een populair televisieprogramma dat wordt uitgezonden op de Belgische zender Eén tijdens de Tour de France. Onder leiding van de charismatische presentator Karl Vannieuwkerke biedt het programma diepgaande analyses, interessante gesprekken en achtergrondinformatie over de Ronde van Frankrijk.

  Elke avond nodigt Vannieuwkerke gasten uit – waaronder voormalige wielrenners, sportexperts en bekende Vlamingen – om de hoogtepunten en belangrijke momenten van die dag in de Tour te bespreken. Met zijn mix van sportverslaggeving, menselijke verhalen en liefde voor wielrennen, is “Vive le Vélo” de perfecte metgezel voor elke fan van de Tour de France.

  Vive le Vélo kijken
  tour de france vive le velo
 • Er zijn verschillende podcasts die de Ronde Van Frankrijk dagelijks bespreken.

 • De Avondetappe” is een dagelijks televisieprogramma dat tijdens de Tour de France wordt uitgezonden op de Nederlandse zender NPO 1. Gepresenteerd door Dione de Graaff, biedt het programma een unieke blik op de gebeurtenissen van de dag in de Ronde van Frankrijk.

  In elke aflevering nodigt De Graaff gasten uit, waaronder wielerexperts, voormalige professionele wielrenners en bekende Nederlanders, om de etappes van die dag te analyseren en te bespreken. “De Avondetappe” staat bekend om zijn ontspannen en gezellige sfeer, waarin diepgaande gesprekken over wielrennen worden afgewisseld met persoonlijke verhalen en anekdotes.

  Met zijn mix van actuele analyses, historische terugblikken en menselijke verhalen is “De Avondetappe” een geliefd programma bij alle fans van de Tour de France.

  Avondetappe bekijken
 • × Custom Strava posters
  × Custom Strava posters