tour 2023 kijken als Nederlander

Tour de France 2023 Live Kijken als Nederlander: De Ultieme Gids voor Wielerliefhebbers

tour 2023 kijken als Nederlander
poster stravart laten maken

Wielerfans wereldwijd hebben er een jaar lang op moeten wachten, maar van 1-23 juli is het eindelijk tijd voor de tweede grote wielerronde van dit jaar: de Tour de France 2023. Deze gids is gemaakt om ervoor te zorgen dat je geen moment hoeft te missen van deze spannende wielerkoers, ongeacht waar je je bevindt.

Waar kan je de Tour de France 2023 live kijken?

Eurosport

Net als vorig jaar, heeft Eurosport ook in 2023 de uitzendrechten van de Tour de France. Via Eurosport 1 kan je live naar de volledige uitzendingen van de etappes uit het grootste wielertoernooi kijken. Ook is Eurosport online te streamen op de videodienst discovery+.

NOS

Voor Nederlandse fans is de NOS de beste plek om de Tour de France live te kijken. Bovendien biedt NOS een gratis app die je kunt downloaden om de etappes van de Tour de France 2023 live te bekijken. NOS heeft het contract met de Franse wielerorganisatie ASO verlengd, waardoor ze ook deze editie mogen uitzenden.

NLZIET

Via NLZIET kun je ook alle etappes volgen, omdat de Ronde van Frankrijk live op tv te volgen is. Je kunt 14 dagen gratis een abonnement uitproberen.

Andere Kanalen

Voor internationale wielerfans zijn er ook opties zoals France TV Sport (Frankrijk), RTBF (België), SRG-SSR (Zwitserland), en Sporza (VRT, België).

Hoe de Tour de France live kijken vanuit het buitenland?

Als je in het buitenland bent en geen etappe wilt missen, zijn er meerdere opties. In veel landen zijn er openbare kanalen die de wedstrijden mogen vertonen. Een andere optie is om naar BVN TV te kijken, de publieke zender voor Nederlanders die in het buitenland wonen of op vakantie zijn.

Als deze opties niet beschikbaar zijn, is een VPN (Virtual Private Network) de oplossing. Een VPN zorgt ervoor dat je internetverkeer wordt omgeleid via een server in een ander land, waardoor je de geografische beperkingen van de uitzending kunt omzeilen.

Hoe de Tour de France live kijken met een VPN?

  1. Kies een VPN-dienst naar keuze en schrijf je in.
  2. Download en installeer de VPN-software.
  3. Zoek in de lijst met beschikbare servers het land van de zender die je wilt bekijken.
  4. Verbind met de server.
  5. Zoek de Tour de France live streaming.
  6. Geniet van de wielerkoers!

Live tekst updates Tour de France 2023

Voor wielerfans die niet in staat zijn om de Tour de France 2023 live te bekijken, of voor degenen die zich in het buitenland bevinden of over beperkte data beschikken, bieden we een fantastische oplossing: live tekst updates.

Onze service voor live tekst updates van de Tour de France 2023 zorgt ervoor dat u niets hoeft te missen van de actie, ongeacht waar u zich bevindt. Wij brengen u real-time updates van elke etappe, rechtstreeks vanaf de route.

U ontvangt alle belangrijke details – van wie er aan kop gaat in de etappes tot aan spectaculaire inhaalacties en cruciale ontwikkelingen in het peloton. Met onze live tekst updates bent u altijd up-to-date, zonder de noodzaak van continue videostreaming.

Dit is een geweldige optie voor diegenen die onderweg zijn, met beperkte internetverbinding, of voor degenen die het liefst de race volgen zonder continu naar een scherm te kijken. Onze live tekst updates zijn eenvoudig te volgen op uw smartphone, tablet of computer, waardoor u de Tour de France 2023 kunt beleven op een manier die bij uw levensstijl past.

Met deze gids ben je volledig voorbereid om elke spannende etappe van de Tour de France 2023 live te volgen, ongeacht waar je bent. Geniet van de race!

× Custom Strava posters
× Custom Strava posters