tour 2023 kijken belg

Hoe kunt u de Tour 2023 live kijken?

tour 2023 kijken belg
poster stravart laten maken

Er zijn verschillende mogelijkheden om de Tour de France 2023 live te volgen, zowel binnen als buiten België. Hieronder vindt u een overzicht van enkele platforms waar u terecht kunt.

Tour 2023 live kijken vanuit België

Live kijken via Sporza

Als u zich in België bevindt, kunt u de Tour 2023 live kijken via het VRT-kanaal, Sporza. Zorg er wel voor dat uw TV provider dit kanaal aanbiedt. Sporza is ook online beschikbaar, zodat u de tour kunt volgen van overal in België.

Tour 2023 live kijken met Franse commentaar

Indien u de voorkeur geeft aan Franstalig commentaar, kunt u de diensten van de RTBF gebruiken. Houd er echter rekening mee dat u een abonnement nodig heeft om deze diensten te kunnen gebruiken.

Gratis diensten om de Tour 2023 live te kijken

France.tv biedt een gratis live stream van de Tour de France 2023 aan. Echter, deze dienst is alleen toegankelijk binnen Frankrijk, vanwege uitzendrechten.

Tour 2023 live kijken in het buitenland

De meeste uitzenders hebben geen rechten om de livestream in het buitenland uit te zenden. Echter, met het gebruik van een VPN kunt u de locatie van uw IP-adres aanpassen, waardoor u toegang kunt krijgen tot de Tour 2023 live stream vanuit het buitenland.

Hoe kunt u een VPN gebruiken om de Tour 2023 live te kijken?

Hieronder vindt u een kort stappenplan:

  1. Ga naar de website van een VPN-dienst en sluit een abonnement af!
  2. Download en installeer de VPN-software op het apparaat dat u wilt gebruiken om de stream te volgen.
  3. Open de applicatie en verbind met een server die binnen de toegestane zone van de stream ligt.
  4. Ga naar de website van uw Tour de France streamingdienst en geniet van de live etappe!

Voordelen van VPN-diensten

Naast het omzeilen van geografische beperkingen, bieden VPN-diensten ook bescherming van uw persoonlijke gegevens en uw online privacy. Het is dus niet illegaal om gebruik te maken van een VPN. Deze bieden een goede optie om tijdens jouw vakantie en verlof te genieten van de Tour De France 2023.

Tekst Updates Tour de France 2023

Als het kijken naar de live uitzending van de Tour de France 2023 geen optie is, of als u zich in het buitenland bevindt of slechts over beperkte data beschikt, hebben wij de perfecte oplossing voor u: directe tekst updates.

Onze tekst updates voor de Tour de France 2023 garanderen dat u niets van de actie mist, ongeacht uw locatie. Wij leveren u rechtstreeks vanaf de renbaan real-time updates voor elke etappe.

We voorzien u van alle cruciale informatie – van de leiders in elke etappe, tot adembenemende inhaalmanoeuvres en belangrijke verschuivingen binnen het peloton. Met onze directe tekstuele updates, blijft u steeds op de hoogte, zonder dat u constant een videostream hoeft te volgen.

× Custom Strava posters
× Custom Strava posters