Stars on Mars: Lance Armstrong gaat van bergen beklimmen in Tour naar de Ruimte

poster stravart laten maken

Het is een opwindende tijd nu een eclectische groep van beroemdheden klaarstaat om de mysteries van de rode planeet te ontdekken in de nieuwe competitieve serie, getiteld “Stars on Mars” van FOX. Beroemde gezichten zoals acteurs, sportpersoonlijkheden, reality tv-sterren en entertainers – waaronder zelfs de befaamde McLovin – ruilen hun gewoonlijke glamour voor ruimtepakken. Onder deze sterren bevindt zich ook wielericoon Lance Armstrong.

Beroemdheden Veranderen in Astronauten

In “Op Mars met Sterren” maken we de transformatie mee van 12 beroemdheden die zich voordoen als astronauten. Ze maken een (gesimuleerde) landing op Mars en gaan uitdagingen aan voorgeschoteld door niemand minder dan William Shatner, beter bekend als Kapitein Kirk uit Star Trek. Iedere week stemmen de beroemde deelnemers om een van hen naar huis te sturen, totdat er maar één overblijft: de “celebronaut”.

Hieronder kan je de trailer bekijken:

Een Sterrencast Neemt de Uitdaging aan

Wielerfans zullen zeker interesse hebben in het volgen van Lance Armstrong. Daarnaast voegt de veelzijdige Natasha Leggero, bekend als komiek, actrice en schrijfster, zich bij de bemanning voor dit ruimte-avontuur.

Marshawn Lynch, voormalig professioneel voetballer en Super Bowl kampioen, voegt ook zijn dynamiek toe aan deze ongewone competitie. Daarnaast is de humor van Christopher Mintz-Plasse, beter bekend als Fogell of “McLovin” uit Superbad, een welkome toevoeging aan dit sterrenteam.

Verder vinden we onder de deelnemers Adam Rippon, voormalig Olympisch kunstschaatser; Ronda Rousey, een ex-professioneel worstelaar en UFC-ster; Tom Schwartz, bekend van Vanderpump Rules en Richard Sherman, voormalig professional football cornerback voor de Seattle Seahawks en huidig sportanalist.

Houd “Op Mars met Sterren” in de gaten om te zien wie de laatste “celebronaut” wordt!

× Custom Strava posters
× Custom Strava posters